Scrie-ne

office@1200dpi.ro vanzari@1200dpi.ro

Suna-ne

+40 724.565.451 LIVIU

Obiecte Promoționale Personalizate

Descoperă gama variată de obiecte promoționale, personalizabile și potrivite pentru orice eveniment.

Alege calitatea pentru campaniile tale!

Obiecte promotionale si cadouri corporate

Oferim o gamă variată de obiecte promoționale care îți vor ajuta brandul să se evidențieze.

Obiectele promoționale sunt esențiale pentru campaniile de marketing ale companiilor, deoarece ajută la creșterea vizibilității și la consolidarea relațiilor cu clienții.

Avantajele Obiectelor Promoționale:

 • Creșterea Vizibilității Brandului: Obiectele promoționale oferă expunere continuă brandului tău, fiind utilizate zilnic de către clienți.
 • Consolidarea Relațiilor cu Clienții: Oferind cadouri personalizate, arăți că îți apreciezi clienții și partenerii.
 • Cost-eficiență: Investiția în obiecte promoționale este rentabilă datorită impactului pe termen lung asupra vizibilității brandului.

Categorii Principale de Obiecte Promoționale:

 • Instrumente de Scris: Pixuri, creioane și seturi de scris personalizate.
 • Accesorii Birou: Agende, calendare, mape de prezentare și suporturi pentru cărți de vizită.
 • Textile: Tricouri, șepci, sacose și alte articole de îmbrăcăminte personalizate.
 • Gadget-uri Tehnologice SMART HOME: USB-uri, power bank-uri, încărcătoare wireless și alte accesorii tech.
 • Cani si accesorii de bucatarie si uz personal
 • Travel si Office

Gadgeturi Smart Home Personalizate pentru Cadouri Corporate

În era digitală, gadgeturile smart home devin din ce în ce mai populare ca obiecte promoționale personalizate oferite de companii. Acestea nu doar că impresionează prin tehnologie, dar și aduc un plus de confort și eficiență în viața de zi cu zi a beneficiarilor.

Avantajele Gadgeturilor Smart Home

 1. Inovație și Modernitate: Gadgeturile smart home sunt asociate cu tehnologia de ultimă generație, reflectând o imagine inovatoare și modernă a companiei.
 2. Utilitate Ridicată: Aceste gadgeturi sunt practice și ușor de integrat în rutina zilnică, ceea ce le face cadouri apreciate și utilizate frecvent.
 3. Personalizare Unică: Fiecare gadget poate fi personalizat cu logo-ul companiei sau un mesaj special, consolidând astfel relația cu clienții și partenerii.

Tipuri de Gadgeturi Smart Home

 1. Asistenți Virtuali: Google Home, Amazon Echo – ușurează gestionarea sarcinilor zilnice prin comenzi vocale.
 2. Sisteme de Securitate Inteligente: Camere de supraveghere, sonerii video – oferă siguranță și monitorizare în timp real.
 3. Iluminat Inteligent: Becuri smart, benzi LED – permit controlul iluminatului prin smartphone sau voce.
 4. Termostate Inteligente: Nest, Ecobee – ajută la economisirea energiei prin reglarea automată a temperaturii în locuință.
 5. Boxe portabile
 6. Incarcatoare telefoane mobile

Utilizare de Către Companii

Companiile oferă gadgeturi smart home personalizate în diverse contexte:

 • Evenimente Corporate: Ca premii la concursuri sau cadouri pentru participanți.
 • Program de Fidelizare: Pentru clienții loiali sau partenerii de afaceri de lungă durată.
 • Lansări de Produse: Pentru a atrage atenția și a genera interes în jurul unui nou produs sau serviciu.

Personalizând gadgeturi smart home, companiile nu doar că promovează inovația, dar și își consolidează relațiile cu clienții prin oferirea unor cadouri utile și de calitate.
Contactează-ne ca sa-ti propunem soluțiile personalizate
perfecte pentru afacerea ta!

Cani termice si de ceramica

Cadouri Personalizate Corporate – un adevarat instrument care intregeste mixul de marketing.

O singura sursa. Posibilitati Nelimitate! Promo &Print Solutions furnizeaza servicii de incredere si calitate pentru orice fel de cadouri personalizate pornind de la productie pana la distributie. Cadourile Personalizate  sunt cele mai eficiente din punct de vedere financiar atunci cand vrei sa-ti promovezi afacerea si noi avem o gama larga de produse si idei dar suntem deschisi la orice sugestii din partea ta.

Obiectele promotionale sunt diferite in functie de valoarea lor, de ocazionalitate si de natura relatiei cu partenerii .

Avem astfel cadouri tip ‘’pixuri personalizate’’ care se comanda in volume mari si se impart incoace si incolo pentru distributia rapida a brandului. Ar mai fi cadouri personalizate de o valoare medie si care intetioneaza sa comunice o relatie mai personala: Bloc notes sau Agende Personalizate.

Nu in ultimul rand sunt cadourile personalizate de lux care de obicei se comanda in cantitati limitate deoarece au si o valoarea foarte mare si sunt destinate anumitor persoane cu functii inalte sau unor colaboratori foarte importanti pentru bunastarea companiei, ex: Cutie de cadou eleganta kraft manual cu Memory stick usb-uri din piele la interior.

Vezi Pagina cu Memory stick-uri pentru mai multe produse.

Cadourile personalizate cu imaginea brandului tau pot aminti despre compania ta si pot chiar fi factor de decizie in favoarea ta la un anumit moment.

Branding corporate , cadouri de Craciun, evenimente sau conferinte – noi promitem calitate si seriozitate in furnizarea produselor, serviciilor de grafica si design tinand cont de bugetul tau bineinteles si eficientizand-l la maxim.

Ceea ce noi oferim este Garantarea Calitatii ! Daca cumva comanda finala nu este conform cerintelor tale noi ne angajam sa o refacem .

Vizioneaza ce produse avem pe site si daca nu gasesti ceea ce doresti suna-ne si cere ajutorul nostru, noi vom cauta pentru tine !

Scroll to Top

Aboneaza-te ca sa fii la curent cu oferte si solutiile noastre utile pentru afacerea ta